8.8.2006 klo 14:00

Tästä se lähtee. Päätin noin 10 minuuttia sitten, että pyrin olemaan viikon kuuntelematta musiikkia.
Viimeinen kuunneltu kappale oli (enkä edes harkinnut asiaa!) Primuksen Welcome to This World, joka kyllä sattuikin aika sopivasti. Odotettavissa on uudenlainen maailma, kai. Tästä tulee mielenkiintoista. Toivottavasti ei kuitenkaan suurempaa kärsimystä.

Pyrin päivittelemään tänne tuntojani ja kertomaan vähän kuulemistani äänistä tai jostain.

Miksikö tällainen? No pariin päivään ei ole huvittanut kuunnella musiikkia. Olen kyllä kuunnellut kappaleen sieltä ja toisen täältä, mutta muuten ei vaan ole jaksanut, joten jätetään sitten kokonaan pois.
Olen ollut musiikin suurkuluttaja pikkulapsesta saakka, ja nykyään opiskelunikin on pitkälti musiikinkuuntelua (TaY, pääaine etnomusikologia).
Sen verran kuitenkin on malttia, että laitoin tuollaisen suht realistisen tavoitteen. Ensimmäinen aikajakso joka tuli mieleen oli kolme kuukautta. Mietin kuitenkin, että tahdonvoima ei varmasti riitä moiseen, ellei kuuntelemattomuus sitten ole erityisen hauskaa. Supistin siis ajan viikkoon, joka sekin luultavasti tulee tuottamaan ihan tarpeeksi vaikeuksia.
Olisi toki hienoa, jos jaksaisin jatkaa ensi viikon tiistaista eteenpäinkin tätä hommaa. Pidemmän tauon jälkeen musiikista saattaisi löytää jotain uuttakin.
Aika vastahan kyllä olen löytänyt vaikka mitä uutta ja hauskaa, ehkä mulla vaan iski ahneus.

Mutta Absoluuttisen Nollapisteen sanoin: tämä katotaan kyllä viimeiseen persreikään asti.
Toivottakaa onnea.

Illalla on ehkä luvassa lisää päivitystä.