Niin se internet sivistää. Tänään päätin tutustua yhteen 80-90-luvun vaihteen suurimmista skandaaleista: Milli Vanilliin! Olin itse pieni tyttö kun koko homma tapahtui, ja rupesin miettimään että muistaisinkohan edes niitä hittibiisejä, jos kuulisin. No YouTubestahan niitä sitten löytyi, surullisen kuuluisa Girl You Know It's True sekä Blame It on the Rain muiden muassa. ja järkytyksekseni totesin että sehän on ihan järkyttävän huonoa kamaa. Ja tämä sitten myi kuitenkin miljoonia ja taas miljoonia. En onneksi muista ko. ralleja lapsuudestani, joten en joudu myöntämään pitäneeni niistä.

No eihän siinä sitten. Tiedättehän kuinka YouTube vilkuttaa sitten aina videon jälkeen sellaisia "Related Videos" -linkkejä siinä videoruudulla? No klikkasin sitten sitä yhtä, jossa luki "Milli Vanilli (Real Voices)" (kun pojat sitten skandaalin jälkeen yrittivät breikata ihan omilla lahjoillaan, nimellä Rob & Fab).
Mielenkiintoista tässä rallissa (We Can Get It On) olikin yllättäen se, että biisi oli rutkasti parempi kuin ne huikean paskat Milli Vanilli -nimellä tehdyt. Ja totesin myös, etten oikein tajua miksi MV-tuottaja Frank Farian oli alun perinkään päättänyt ottaa ne oikeat laulajat (Charles Shaw, John Davis, Brad Howell) kehiin, koska... no, ne oli huonoja. Toivottavasti eivät enää tee "uraa."

MV-kasvoista Rob sitten veti överit vuonna 1998 ja toinen, Fab tekee kai jonkinnäköistä soolouraa.

Loppukevennykseksi sitten hauska Milli Vanilli -parodia FOXin In Living Colour -ohjelmasta (mikäs tämän nimi oli suomeksi?) ENNEN kuin MV paljastui huijaukseksi: klik klik.