Kikkelis kokkelis!

Terve vaan toverit ja vähemmän toverit.
Niin se aina inspiroi kirjottamaan kun käy kavereitten blogeja lukemassa. Jotenkin vaan tuntuu, että oma elämä on huomattavan vähemmän kiinnostavaa kuin niitten. Sekin toveri oli reissannu just jossain.
Minäkin reissaisin jos uskaltaisin ja ois varaa ja uskaltaisin käyttää niitä varoja. Mun pitäis olla Lontoossa tänään. Siellä muutaman tunnin päästä alkaa Cardiacs tykittään Astoriassa. Ei käy kateeksi :(

Tänään on sitten (opiskelu)toverin synttärit. Huomenna hevibileet! En tosin tiedä jaksanko lähtä sinne. Enköhän.

Viime viikonloppu meni vapaaehtoistaen Tampere Jazz Happeningissä. Oli hurjia keikkoja. Parhaiten jäivät mieleen Dhafer Youssef Divine Shadows Quartet, Marc Ribot Spiritual Unity, Burnt Sugar the Arkestra Chamber, Adam Rudolph's Moving Pictures, Balkan Beat Box ja Iswhat?!
Ikävämpi kokemus oli Sussan Deyhimin keikka, jolta odotin paljon. Osoittautui suuureksi pettymykseksi. Hyvä laulaja, paska bändi ja paskat sovitukset paskoista biiseistä. Lisäksi viikonlopun varjopuoli oli tieten se, että joutui olemaan töissä ja seisomaan melkoisesti. Onneksi en kuitenkaan ollut lipunmyyjä vaan salivalvoja. Salivalvoja näkee kaikki keikat jos haluaa :) Lipunmyyjät oli Pakkahuoneen kellarissa, häh häh hää!

Mutta hetkisen päästä lähden saunomaan. Joskus ehkä jatkan taas.