Tämä on ollut hyvä juttu. Luulen, että jatkan tätä. Tosin en ehkä ihan näin rankasti. Ajattelin jättää taustamusiikin "kuuntelun" vähemmälle, koska sitähän olen lähinnä harrastanut. Tästä lähtien kuuntelen levyjäni korvat auki.

Toisaalta voisin jatkaa toisen viikon ihan näin vältellenkin. Seinän takaa tulevaa Gwen Stefania ja Zen Caféta on kyllä tosin vähän vaikea välttää. Se aiheutti tänään suuren kiusauksen pistää omat mörinät soimaan ja lopettaa naapureiden huonon musiikin kuuntelu heti alkuunsa. Gwen onkin soinut koko loppupäivän päässä.

Tässä on ollut aina semmosia parin päivän ajan kestäviä hittibiisejä, jotka on soineet päässä. Ensin oli Peeping Tomin Don't Even Trip ja nyt pari viime päivää hitti on ollut Justin Timberlaken Señorita.
Toivottavasti tästä Hollaback Girlistä ei tuu semmosta, koska en oo koskaan juurikaan tykänny siitä. Enkä kyllä halua noita äsken mainittujakaan takaisin, heh.

Luulin löytäväni näin musiikista jotain uutta, mutta taitaa
kin olla, että omat kuuntelutottumukset ovatkin remontin tarpeessa. Mutta ensi viikollahan se sitten nähdään löytyykö vanhoilta levyiltä viikon tauon jälkeen jotain uutta. Vähän kyllä epäilyttää. Uuden löytämiseen tarvittaisiin luultavasti kuukausien tauko. Tai sitten paskasta ei saa hyvää tekemälläkään.

Mielenkiintoista tämä joka tapauksessa on. Suosittelen kokeilemaan.