Olen hurjan innostunut tilailemaan paitoja netistä. Nimenomaan threadless.comista. Tilasin tammikuussa kolme paitaa.

Ensimmäinen innostukseni oli tietenkin osuvasti nimetty kommaripaita "The Communist Party" (klikkaa kuvaa isommaksi).
420698.jpg

Samaan tilaukseen lähti sitten myös hieno ghettoblaster-paita "Funkalicious"...
420690.jpg

... ja iki-ihana lumihiutalepaita, "No Repeats!", jonka ideana on siis, että jokainen lumihiutale veistetään käsityönä jääkimpaleesta jossain yläilmojen pajalla:
420695.jpg

Tästä viimeisestä oli tyttöjen malli erin värinen. Linkin takana näkyy se, sellaisen sain. Tykkään enemmän siitä kuin tuosta vauvansinisestä.


No nämä paidat ovatkin sitten niin mukavaisia, ja kauppaan jäi niin paljon vielä ostettavaakin, että tein sitten pari päivää sitten toisen tilauksen, jonka lähettämistä (ja saapumista) odotan kieli pitkällä. Tällä kertaa mukaan lähtivät iloisen vihreä (ja toteutukseltaan yksinkertaisuudessaan nerokas) idealistipaita "Stone Jungle"...
420736.jpg

... sekä idealtaan tosi kiva "Star Men in Moon's Milk", jossa karvaiset kuu-ukkelit uiskentelevat Kuun valuttamassa maidossa:
420747.jpg


Ja vieläkin olisi kivoja paitoja jäljellä! Onneksi vain yhtä niistä minua kiinnostavista on enää jäljellä varastossa. Muiden kohdalla joudun toivomaan ja odottamaan, josko niistä otettaisiin uusintapainos. Threadless on nimittäin jatkuva suunnittelukisa, jossa käyttäjät itse suunnittelevat ja arvostelevat uusia paitaehdotuksia. Sitten sivun ylläpitäjät valitsevat tietyin väliajoin "voittajia", joita sitten otetaan tietyn kokoinen kertapainos. Ja jos paita ei ole tarpeeksi suosittu, sitä ei paineta koskaan uudelleen. Suosituimmista otetaan uusintojakin. Kokojen loppumisen jälkeen käyttäjät saavat myös toivoa napinpainalluksella paitamalleja uusittaviksi.

Että näin tällä kertaa. Tilailkaa tekin!

Kiitän innostuksestani jotain toista vuodattajaa, joka joskus syksyllä tilaili useampia paitoja ja esitteli niitä blogissaan. En muista kuka hän mahtoi olla, mutta kiitos silti :)